دستکم ۵۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در حاشیه شهر زاهدان وجود دارد

خبرگزاری هرانا معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان می گوید که پنج هزار کودک بازمانده از تحصیل در حاشیه شهر زاهدان زندگی می‌کنند، شهر زاهدان دومین شهر حاشیه نشین در کشور است که برای کاهش آسیب‌های ناشی از این معضل‌ ‌نیاز است تمام ‌اعتبارات حاشیه نشینی به صورت صددرصد اختصاص یابد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا،معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت که با تلاش آموزش و پرورش‌، سازمان نوسازی مدارس و مشارکت خیران در امر مدرسه سازی، ۲۳ مدرسه در حاشیه شهر زاهدان تا مهر سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

باقر کرد در جلسه بررسی طرح‌های حاشیه نشینی که با حضور علیم یارمحمدی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد‌، افزود: “پنج هزار کودک بازمانده از تحصیل در حاشیه شهر زاهدان زندگی می‌کنند که با بهره برداری از ۲۳ مدرسه‌، شرایط تحصیل این کودکان فراهم می‌شود”.

وی اضافه کرد: “این مدارس با مشارکت دولت‌، بنیاد برکت و خیرین در حال احداث است‌”.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان افزود: “شهر زاهدان دومین شهر حاشیه نشین در کشور است که برای کاهش آسیب‌های ناشی از این معضل‌ ‌نیاز است تمام ‌اعتبارات حاشیه نشینی به صورت صددرصد اختصاص یابد”.

باقر کرد گفت: “اگر جامعه نتواند سیطره فرهنگی به حاشیه شهر داشته باشد، به طور قطع سبب فرهنگ گریزی حاشیه نشینان می‌شود که این به معنای استقلال فرهنگی مبهم است”.

وی بیان کرد: “بر اساس شاخص‌های شهرنشینی با در نظر گرفتن مناطق مسکن مهر در کنار محلات کریم آباد، شیرآباد و بابائیان حدود ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر زاهدان حاشیه نشین هستند”.

آقای کرد با اشاره به تاکید استاندار در رابطه با تخصیص ۳۰ درصد اعتبارات دستگاه‌های اجرایی استان به امر حاشیه نشینی گفت: “ناهماهنگی در تخصیص اعتبارات به امر حاشیه‌نشینی باید در شورای برنامه ریزی ساماندهی شده و این میزان اعتبار از سوی دستگاه‌های اجرایی برای برطرف کردن مشکلات حاشیه‌نشینی هزینه شود”.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان بیان داشت: براساس وظیفه محوله تاکنون ۲۳۵ دستگاه کنتور «فهام» نصب و ۱۶۲۲ دستگاه نیز خریداری و جهت نصب تحویل شرکت توزیع برق شده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا