ویدیو و متن گزارش بخش سوم، سخنان آقای ناصر بلیده‌ای “دبیرکل حزب مردم بلوچستان”:نیروهای مسلح بلوچ از بطن جامعه هستند و می‌توانند در حفظ امنیت نقش داشته باشند

حزب مردم بلوچستان/ روز جمعه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۴، ناصر بلیده‌ای، دبیرکل حزب مردم بلوچستان در گفت‌وگو با تلویزیون صدای آمریکا درباره موضوع گروه‌های مسلح در بلوچستان گفت که شکل‌گیری این نیروها نتیجه ستم و فشار حکومت‌های مرکزگرا از دوره قاجار و پهلوی تا جمهوری اسلامی بوده است.

ناصر بلیده‌ای تأکید کرد: افرادی که امروز در قالب نیروهای مسلح در بلوچستان حضور دارند از بطن جامعه برخاسته‌اند و در میان مردم زندگی کرده‌اند و بخشی از همان جامعه محسوب می‌شوند. او گفت که باید این موضوع در یک چارچوب مثبت مورد ارزیابی قرار گیرد، زیرا این نیروها در شرایطی شکل گرفته‌اند که حکومت جمهوری اسلامی ایران با اتکا به نیروهای نظامی و امنیتی خود اقدام به سرکوب مردم کرده است.

بلیده‌ای همچنین اظهار داشت که در شرایطی که برخی جریان‌های اپوزیسیون حتی بدون در اختیار داشتن ارتش، از سرکوب اتنیک‌ها سخن می‌گویند، نیروهای مسلح محلی می‌توانند در چنین شرایطی نقش مهمی در تأمین امنیت مناطق ایفا کنند. به گفته او، این افراد مبارزاتی انجام داده‌اند که هدف آن ایجاد تغییرات مثبت در جامعه و بهبود وضعیت مردم بوده است.

وی در ادامه افزود که اگر همه گروه‌های سیاسی و اجتماعی در ایران به رسمیت شناخته شوند، نگرانی‌ای وجود نخواهد داشت که نیروهای مسلح در بلوچستان برخلاف خواست مردم عمل کنند. بلیده‌ای تأکید کرد که به رسمیت شناختن این نیروها می‌تواند راهی برای مدیریت بهتر شرایط باشد، زیرا آنها از خود مردم هستند و در میان جامعه زندگی می‌کنند.

دبیرکل حزب مردم بلوچستان همچنین گفت که در شرایط بحرانی مانند هرج‌ومرج یا جنگ، همین نیروهای مسلح محلی می‌توانند در کنترل اوضاع و برقراری امنیت در بلوچستان نقش ایفا کنند. او تأکید کرد که نگرانی اصلی مردم در بلوچستان نه از سوی این نیروها، بلکه از جانب نیروهای نظامی و امنیتی حکومت است که طی سال‌های گذشته با سرکوب و فشار گسترده بر مردم این منطقه همراه بوده‌اند.

@ostomaan

#حزب_مردم_بلوچستان

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا