سپاه: پاکستان به تعهدات مرزی عمل نکند وارد عمل می‌شویم

حسین سلامی،جانشين فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ايران، روز پنجشنبه، ۲۴ مهر، تهديد کرد که اين نهاد نظامی، گروه‌های به گفته او «اشرار» را حتی در داخل خاک کشورهای همسايه پيدا و بدون هيچ محدوديتی با آنها برخورد خواهد کرد.

وی با بيان اين که بنای ايران دخالت درکار هيچ کشوری نيست گفت که اگر کشورهای همسايه به «تعهدات» خود درباره امنيت مرزی عمل نکنند، ايران مجبور است خود «وارد عمل شود.»

درپی کشته شدن چهار مامور نيروی انتظامی در شهرستان سراوان، در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه گذشته، اسماعيل احمدی مقدم، فرمانده نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران، گفته بود که حمله‌کنندگان به اين ماموران، به خاک پاکستان گريخته‌اند.

آقای احمدی مقدم همچنین گفته بود که «برای ایران قابل قبول نيست پاکستان به محل امن تروريست‌ها تبديل شود».

به گزارش خبرگزاری فارس،حسين سلامی نیز دراين باره گفت:« امنيت مرزی يک نياز مشترک و مهم بين کشورهای همسايه است. اساس کار ما دخالت در امور هيچ کشوری نيست اما اگر آنها به تعهدات خود عمل نکنند ما مجبور هستيم وارد عمل شويم.»

وی اضافه کرد: «اشرار در هر نقطه‌ای که باشند، حتی در داخل خاک کشورهای همسايه، آنها را پيدا کرده و اگر دست از شرارت برندارند با آنها بدون هيچ محدوديتی برخورد خواهيم کرد.»

مقامات ايران در سال‌های گذشته بارها پاکستان را متهم کرده‌اند که توان تامين امنيت مرزهای خود را ندارد و گروه‌های مسلح مخالف ايران در استان سيستان و بلوچستان از اين ضعف دولت پاکستان بهره می‌برند.

جانشين فرمانده سپاه در ادامه سخنان خود گفت: «يکی از پيش‌نياز‌های برقراری امنيت داشتن اشراف اطلاعاتی است که سپاه اشراف کاملی بر وضعيت اشرار و گروه‌های معاند دارد.»

آقای سلامی اضافه کرد: «اين اشراف هم عمق فرامرزی ‌و هم عمق درون‌مرزی دارد.»

وی با اشاره به «اهميت فوق‌العاده‌» استان سيستان و بلوچستان برای سپاه پاسداران گفت که اين نهاد نظامی برای تامين امنيت اين استان از «هيچ کوششی دست برنخواهد داشت».

براساس گزارش‌ها تامين امنيت منطقه سراوان در استان سيستان بلوچستان که در هفته گذشته شاهد حمله افراد مسلح به مامورين نيروی انتظامی بوده از فروردين ماه به قرارگاه قدس نيروی زمينی سپاه پاسداران واگذار شده است.

خبر عهده‌دار شدن امنيت سراوان توسط سپاه پس از آن اعلام شد که گروه«جيش‌العدل» پنج مرزبان ايرانی را روز ۱۷ بهمن سال ۹۲ در مرز سراوان به گروگان گرفت.

چهار تن از اين گروگان‌ها بعدها آزاد شدند و سرنوشت گروگان پنجم هم‌چنان در هاله‌ای از ابهام مانده است.

پيش از آن در سال ۸۸ نيز سپاه پاسداران اعلام کرده بود که وظيفه تامين امنيت استان سيستان و بلوچستان را عهده‌دار شده است

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا