خبازان زاهدانی خواستار بازبینی سهمیه آرد شدند/ نان هایی که آجر می شود

توزیع آرد و اختلاف فاحش بین سهمیه خبازی ها در حالی که یک خبازی سهمیه آن از ۱۲۰ کیسه در ماه تجاوز نمی کند و نانوایی دیگر در همین شهر ۲ هزار و ۲۵۰ کیسه در ماه سهمیه می گیرد نیاز به بازبینی و توجه ویژه ازطرف مسئولان دارد که تاکنون با وجود اعتراضات گسترده خبازان بی جواب مانده است.

به گزارش خبرنگار مهر، برخی خبازان زاهدانی در گفتگو با مهر با بیان اینکه روند توزیع آرد در بین نانوایی های شهر روندی ناعادلانه و شیوه ای سلیقه ای دارد خواستار تجدید نظر در میزان سهمیه توزیع آرد شدند.

جمعی از خبازان زاهدانی با بیان اینکه این شرایط ناعادلانه موجب نامه نگاری متعدد با دستگاه های اجرایی از جمله استانداری، سازمان بازرسی و حتی مجلس شورای اسلامی و معاون اول رییس جمهور شده است از بی نتیجه ماندن این اعتراضات و نامه نگار ی ها ابراز نارضایتی کردند.

همچنین در نامه ای که نانوایان زاهدانی نسخه ای از آن را در اختیار این خبرگزاری قرار داده اند آمده است: تقسیم بندی سهمیه آرد خبازان ناعادلانه و به صورت تحمیلی است به گونه ای که برخی نانوایی های معدود و نزدیک به روسای اتحادیه ماهانه از سهمیه ۳۰ تا ۸۰ تن برخوردار هستند اما در طرفی دیگر تعداد ۲۸۰ نانوایی سهمیه ای بیش از ۱۲ تن آرد ندارند.

به همین منظور جمعی از خبازان با طرح این ادعا که بسیاری از مجوزهای فعالیت نانوایی در این شهرستان به افراد غیر متخصص واگذار و یا مورد خرید و فروش قرار گرفته است اعلام کردند این موضوع به بیکاری نانوایان و تعطیلی از نانوایی های با سابقه بیش از ۵۰ سال شده است.

نان هایی که آجر می شود

رضا مرتضوی از جمله خبازهای قدیم زاهدان که فعالیت خود را در این شغل از سال ۱۳۴۹ آغاز کرده است در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: در سال ۱۳۸۰ با فروش منزل مسکونی خود موفق به خرید یک امتیاز نانوایی در محله شیراباد زاهدان شدم و با وجود اینکه تا ۶۰۰ کیسه طی ماه پخت نان داشتم اما این سهمیه در حال حاضر به ۳۲۵ کیسه تقلیل یافته است.

وی افزود: در حالی سهمیه نانوایی من کاهش یافته که برخی نانوایی های تازه تاسیس شده بیش از یک هزار و ۵۰۰ کیسه در ماه سهمیه می گیرند.

وی با بیان اینکه این سهمیه نان کارگرهای شاغل در این واحد صنفی را آجر کرده است ادامه داد: افرادی که به صاحبان قدرت و روسای اتحادیه نزدیک هستند مشکلی در این راستا نداشته و سهمیه ای بیش از یک هزار کیسه می گیرند اما این فرمول غلط که هیچ شخصی نیز پاسخی برای چگونه نوشتن آن نمی دهد برای خبازی من و همکارانم به جز ضرر، چیزی ندارد.

اعتراض خبازان دامنگیرشان شد

مرتضوی بیان داشت: امسال بسیاری از خبازها در اعتراض به این وضعیت دست به قلم شدند و حتی مقابل اتحادیه تجمع کردند اما نه تنها پاسخی به اعتراض آنها داده نشد بلکه خبازی هایی که علیه مسئولان اتحادیه و شرکت غله دست به قلم شده بودند مورد توبیخ قرار گرفتند و از سهمیه آنها کاسته شد.

 

(ادامه مطلب را در آدرس سایت ذکر شده ذیل مرور نمائید)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا